the loft

Kontorshotellet The Loft i hjärtat av Kungsholmen har nära till trevliga restauranger, city och kommunikationer. Vi har en mycket fin kontorsmiljö i Stockholm i en ljus vindsvåning.

kontorshotell flex
Kontorshotell danderyd

 

Kontorshotell danderyd

Nära Danderyds sjukhus hittar du ett av våra fint möblerade kontorshotell för dig och ditt företag. Vi har öppna ytor med kontorsbord, mobila platser och kontorsrum.

kontorshotell flex

Vi har möjlighet att erbjuda kontorstjänster som sträcker sig över två kontorshotell. Kontor i Danderyd men möten i stan? Kontor i stan men möten i Danderyd? Oavsett vad du behöver på ditt företag så har vi en lösning för dig. Alla våra paket är anpassningsbara efter dina behov.

The Loft

Är ett kontorshotell centralt beläget på Kungsholmen, som erbjuder allt som du behöver för att driva ditt kontor. Vår kontorsmiljö andas trevnad och omtanke om våra hyresgäster. Alla kontorsplatser vi tillhandahåller har dessutom  ergonomiska lösningar för att man skall kunna arbeta bekvämt och kropps vänligt.

Kontorsplats

Varje kontorsplats är möblerad med höj- och sänkbara skrivbord och bekväma kontorsstolar. Du kan välja mellan flera alternativ för din kontorsplats som fast- eller flexplats eller eget rum.

Mötesrum

Som hyresgäst får du kostnadsfritt tillgång till mötesrum ett visst antal timmar utifrån ditt val av kontorsplats. Det går därvid att boka mötesrum enligt bokningsschema.

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du har några frågor eller vill boka din kostnadsfria visning så ringer vi upp inom 12 timmar.